Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

As Sti Sau As Stii

As Sti Sau As Stii. completare ulterioară, grație lui radu alte forme corecte, dar cu probleme în uzul curent sunt: Comment 1 thumb_down 1 thumb_up 4. Intrebari de cultura generala din toate domeniile! Şti, ştii, nu ştii, să nu ştii. Quiz de gramatica si cunostinte de vocabular:

Forma corecta, trebuie, trebuie sa sti, trebuie sa stii trebuie sa lamurim o mica problema pe care multi dintre. Despre conjugarea lui a şti, aici. Tu nu stii sau tu nu sti? Eu nu stiu tu nu stii el(ea) nu stie noi nu stim voi nu stiti ei(ele) nu stiu. Forma sonora identica duce la confuzii:

Stii Sa Scrii Sau Sti Sa Scri Studiul Care Arata Cata Scoala Au Soferii In Functie De Masinile Pe Care Le Conduc Incont Stirileprotv Ro
Stii Sa Scrii Sau Sti Sa Scri Studiul Care Arata Cata Scoala Au Soferii In Functie De Masinile Pe Care Le Conduc Incont Stirileprotv Ro Source from : https://incont.stirileprotv.ro/auto/stii-sa-scrii-sau-ldquo-sti-sa-scri-rdquo-studiul-care-arata-cata-scoala-au-soferii-in-functie-de-masinile.html
Sau știi ceva?, știi una? Trebuie să fii autentificat pentru a raspunde! Eu nu stiu tu nu stii el(ea) nu stie noi nu stim voi nu stiti ei(ele) nu stiu. Comment 1 thumb_down 1 thumb_up 4. Si as vrea sa stii ca te voi iubi pina in klipa kind eu nu voi mai fi love you.

Despre conjugarea lui a şti, aici.

Tu şti sau tu ştii? Mie dor de tine zi si noapte mie dor mie dor de noi as vrea mereu sami fi aproape aproape doar noi doi sa sti mereu eu iti duc dorul chear de ma ti de mina si nu i mai mare dor ca l meu care tilport e. Pe cât (sau după cât) știu = după informațiile pe care le am. 06:34 publicat de flaviius etichete: Quiz de gramatica si cunostinte de vocabular:

Afla raspunsul din articolul divahair.ro! Comment 1 thumb_down 1 thumb_up 4. Dar să conjuge „a ști știe?!? Sa nu stii imperativ, negativ: Tu o să ştii/tu nu o să ştii.

Stii Ce Zic Stiicezic Like Share Stii Ce Facebook
Stii Ce Zic Stiicezic Like Share Stii Ce Facebook Source from : https://es-la.facebook.com/1102985159818011/photos/stiicezic-like-share-%C5%9Ftii-ce-zic-/1227096834073509/
(tu) sa stii, (tu) sa nu stii viitorul format de la conjunctivul prezent: În 22 ianuarie 2020 | voileta ungureanu a întrebat: completare ulterioară, grație lui radu alte forme corecte, dar cu probleme în uzul curent sunt: Mie dor de tine zi si noapte mie dor mie dor de noi as vrea mereu sami fi aproape aproape doar noi doi sa sti mereu eu iti duc dorul chear de ma ti de mina si nu i mai mare dor ca l meu care tilport e. Comment 1 thumb_down 1 thumb_up 4.

Tu stii si tu nu sti sunt cele corecte.

(tu) stii, (tu) nu stii conjunctiv prezent: Sa stii, as sti, nu stii!/ stii!, pot sti… sa reusesti sa explici cuiva fara sa apelezi la terminologie de specialitate tine de creativitate sau sa. Tu stii si tu nu sti sunt cele corecte. Tu şti sau tu ştii? Pe cât (sau după cât) știu = după informațiile pe care le am.

Sau știi ceva?, știi una? 06:34 publicat de flaviius etichete: (la fel ca in cazul de mai sus, spre surprinderea unora dintre utilizatori, este prezent un singur „i). Vom scrie „știi, cu doi „i, doar când vorbim despre un „tu: Forma sonora identica duce la confuzii:

Gramatica Limbii Romane Tutoriale Pe Net
Gramatica Limbii Romane Tutoriale Pe Net Source from : https://tutoriale-pe.net/gramatica/
Afla raspunsul din articolul divahair.ro! Forma sonora identica duce la confuzii: În 22 ianuarie 2020 | voileta ungureanu a întrebat: Corect se scrie sa stii. Quiz de gramatica si cunostinte de vocabular:

Dar să conjuge „a ști știe?!?

Comment 1 thumb_down 1 thumb_up 4. Intrebari de cultura generala din toate domeniile! Tu şti sau tu ştii? Categoriesimbecilități pe internettagsas sti, as sti as stii, as sti sau as stii, as stii, virgula intre subiect si predicat. .stii, (tu) nu o sa stii in rest se scrie sti cu un singur i la infinitiv si toate timpurile/modurile care se formeaza de la infinitiv, indiferent de persoana sau numar.

Posting Komentar untuk "As Sti Sau As Stii"