Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ora Doua Sau Ora Doi / Veolia Csr In Social Dimension

Lata cateva reia de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bloguri bune, sper ca acest lucru va va ajuta foarte mult

În (sau din ) două vorbe (sau cuvinte ) … 16.03.2009 · de fiecare dată cand am o discuţie mai lungă cu cineva din oltenia sau moldova se ajunge la discuţia: Consecvenți în respectarea acestei reguli, ar trebui să zicem ora doi. După doom 2005 (dicţionarul ortografic ortoepic şi morfologic al limbii române), care este îndreptarul oficial al limbii române, corect este ora două. Totusi, in afara regiunii ardealului, se foloseste ora doua.

Am găsit 39 de definiții pentru cuvantul/cuvintele ora, doua, sau, ora, doi: Pin On P1
Sursa : i.pinimg.com
Care este forma corectă ora douăzeci și două sau ora douăzeci și doi / ora. Prin urmare, cred ca trebuie acordat in functie de regiune, daca esti in ardeal spui ora doi, daca esti in restul tarii spui ora doua :d răspunsul de anonim +1 vot dacă vrei să vorbești corect, spui ora … Această abatere de la sistem este atât de bine consolidată în limba română, încât a devenit normă. 05.01.2010 · corect este ora doua, bineinteles. Si nici nu este necesar sa facem acordul intre cele doua cuvinte, astfel ca spunem ora unu si ora douazecisiunu, nu ora una si ora douazecisiuna. E greşit."de ce e greşit? Conform normelor actuale ale limbii române numeralul cardinal 22 se acordă în gen cu substantivul ora. În nici un caz nu sunt mai … continuă să citești ora doi sau orele două?

Cu precizarea ca nu se spune ora doi mai ales in ardeal, ci in unele unele regiuni mult mai restranse, din cate stiu in preajma sibiului.

(adjectival) vine cu doi prieteni. E greşit."de ce e greşit? Ora două, ora douăsprezece, ora douăzeci și două. Cu precizarea ca nu se spune ora doi mai ales in ardeal, ci in unele unele regiuni mult mai restranse, din cate stiu in preajma sibiului. Se zice ora douăsprezece nu ora doisprezece (ca să vezi că dacă te documentezi puțin mai afli și lucruri … Si nici nu este necesar sa facem acordul intre cele doua cuvinte, astfel ca spunem ora unu si ora douazecisiunu, nu ora una si ora douazecisiuna. Consecvenți în respectarea acestei reguli, ar trebui să zicem ora doi. Așadar spunem ora douăzeci și două. Număr având în numărătoare locul între unu și trei și indicat matematic prin cifrele 2 și ii. După doom 2005 (dicţionarul ortografic ortoepic şi morfologic al limbii române), care este îndreptarul oficial al limbii române, corect este ora două. „ştiţi, voi sunteţi singurii care spuneţi ora doi în loc de orele două. După mine, e o singură oră, compusă din 60 de minute. Prin urmare, cred ca trebuie acordat in functie de regiune, daca esti in ardeal spui ora doi, daca esti in restul tarii spui ora doua :d răspunsul de anonim +1 vot dacă vrei să vorbești corect, spui ora …

29.10.2014 · astfel, corect este „ora doi" și „ora douăzeci și doi". (adjectival) vine cu doi prieteni. Ora două, ora douăsprezece, ora douăzeci și două. Consecvenți în respectarea acestei reguli, ar trebui să zicem ora doi. Dar, aşa e, de ce nu facem acordul şi la celelalte ore?

În (sau din ) două vorbe (sau cuvinte ) … Formula 1 S A Rupt In Două Jumătate Cu Verstappen Jumătate Cu Hamilton Luptă Nebună Pentru Titlu
Sursa : s.iw.ro
Totusi, in afara regiunii ardealului, se foloseste ora doua. E greşit."de ce e greşit? Am auzit folosite ambele variante și am auzit și argumente de fiecare parte. Cu precizarea ca nu se spune ora doi mai ales in ardeal, ci in unele unele regiuni mult mai restranse, din cate stiu in preajma sibiului. 29.10.2014 · astfel, corect este „ora doi" și „ora douăzeci și doi". Dar pentru cine stă în ardeal şi aude mai des asta, nu sună ciudat. Se zice ora douăsprezece nu ora doisprezece (ca să vezi că dacă te documentezi puțin mai afli și lucruri … În nici un caz nu sunt mai … continuă să citești ora doi sau orele două?

Ora două, ora douăsprezece, ora douăzeci și două.

05.01.2010 · corect este ora doua, bineinteles. 16.03.2009 · de fiecare dată cand am o discuţie mai lungă cu cineva din oltenia sau moldova se ajunge la discuţia: Ora două e varianta corectă 2. E greşit."de ce e greşit? Conform normelor actuale ale limbii române numeralul cardinal 22 se acordă în gen cu substantivul ora. Si nici nu este necesar sa facem acordul intre cele doua cuvinte, astfel ca spunem ora unu si ora douazecisiunu, nu ora una si ora douazecisiuna. Așadar spunem ora douăzeci și două. În nici un caz nu sunt mai … continuă să citești ora doi sau orele două? Dar pentru cine stă în ardeal şi aude mai des asta, nu sună ciudat. Care este forma corectă ora douăzeci și două sau ora douăzeci și doi / ora. „ştiţi, voi sunteţi singurii care spuneţi ora doi în loc de orele două. Dar, aşa e, de ce nu facem acordul şi la celelalte ore? După mine, e o singură oră, compusă din 60 de minute.

Ca urmare, am început să fac mici cercetări internautice și am aflat din surse sigure următoarele două lucruri: Conform normelor actuale ale limbii române numeralul cardinal 22 se acordă în gen cu substantivul ora. Consecvenți în respectarea acestei reguli, ar trebui să zicem ora doi. Cu precizarea ca nu se spune ora doi mai ales in ardeal, ci in unele unele regiuni mult mai restranse, din cate stiu in preajma sibiului. Această abatere de la sistem este atât de bine consolidată în limba română, încât a devenit normă.

(adjectival) vine cu doi prieteni. Scandal In Vestiarul Craiovei Doi Jucatori Au Fost Trimisi La Echipa A Doua Decizia De Ultima Ora A Lui Mangia Sport Ro
Sursa : res.sport.ro
Așadar spunem ora douăzeci și două. Si nici nu este necesar sa facem acordul intre cele doua cuvinte, astfel ca spunem ora unu si ora douazecisiunu, nu ora una si ora douazecisiuna. Conform normelor actuale ale limbii române numeralul cardinal 22 se acordă în gen cu substantivul ora. Această abatere de la sistem este atât de bine consolidată în limba română, încât a devenit normă. Am auzit folosite ambele variante și am auzit și argumente de fiecare parte. Se zice ora douăsprezece nu ora doisprezece (ca să vezi că dacă te documentezi puțin mai afli și lucruri … Cu precizarea ca nu se spune ora doi mai ales in ardeal, ci in unele unele regiuni mult mai restranse, din cate stiu in preajma sibiului. Ora două, ora douăsprezece, ora douăzeci și două.

„ştiţi, voi sunteţi singurii care spuneţi ora doi în loc de orele două.

Si nici nu este necesar sa facem acordul intre cele doua cuvinte, astfel ca spunem ora unu si ora douazecisiunu, nu ora una si ora douazecisiuna. În nici un caz nu sunt mai … continuă să citești ora doi sau orele două? 05.01.2010 · corect este ora doua, bineinteles. După mine, e o singură oră, compusă din 60 de minute. 29.10.2014 · astfel, corect este „ora doi" și „ora douăzeci și doi". Așadar spunem ora douăzeci și două. Această abatere de la sistem este atât de bine consolidată în limba română, încât a devenit normă. Cu precizarea ca nu se spune ora doi mai ales in ardeal, ci in unele unele regiuni mult mai restranse, din cate stiu in preajma sibiului. Dar pentru cine stă în ardeal şi aude mai des asta, nu sună ciudat. Ora două, ora douăsprezece, ora douăzeci și două. Se zice ora douăsprezece nu ora doisprezece (ca să vezi că dacă te documentezi puțin mai afli și lucruri … Totusi, in afara regiunii ardealului, se foloseste ora doua. Ora două e varianta corectă 2.

Ora Doua Sau Ora Doi / Veolia Csr In Social Dimension. 16.03.2009 · de fiecare dată cand am o discuţie mai lungă cu cineva din oltenia sau moldova se ajunge la discuţia: 05.01.2010 · corect este ora doua, bineinteles. Număr având în numărătoare locul între unu și trei și indicat matematic prin cifrele 2 și ii. „ştiţi, voi sunteţi singurii care spuneţi ora doi în loc de orele două. Conform normelor actuale ale limbii române numeralul cardinal 22 se acordă în gen cu substantivul ora.

Posting Komentar untuk "Ora Doua Sau Ora Doi / Veolia Csr In Social Dimension"